Начало / Крими / Спряха Нисан и мотопеди без номера

Спряха Нисан и мотопеди без номера

На 4 октомври 2019 година в 10.00 часа в село Асеновци на улица „Стадиона“ е проверен 23-годишен местен жител, управляващ лек автомобил „Нисан Съни“, съобщи МВР-Плевен. Установило се е, че  МПС е с поставени табели, издадени за лек автомобил „Рено Лагуна“. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Уведомен е  дежурен прокурор в РП – Левски. Продължава работа разследващ полицай.

На 4 октомври 2019 година около 13:40 часа в село Брест на улица „Стефан Караджа“ служители на РУ-Гулянци спират за проверка мотопед „Qingqi“ без поставени регистрационни табели с водач 16-годишен от селото, казаха униформените. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Никопол и работата продължава разследващ полицай.

На 5 октомври 2019 година около 15:20 часа в град Червен бряг на улица „Хан Кубрат“ е спрян 50-годишен местен жител управляващ мотопед „Пух“ без регистрационна табела, уточниха катаджиите. От извършената проверка е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Поредни случаи на нарушаване на карантината в Плевенско

12 досъдебни производства, две бързи полицейски производства и една проверка са образувани в ОДМВР – ...