Начало / Политика / Рибари и земеделци споделиха своите проблеми с депутата Владислав Николов в Белене

Рибари и земеделци споделиха своите проблеми с депутата Владислав Николов в Белене

Рибари от Белене потърсиха народния представител Владислав Николов за съдействие за кандидатстване по европейски проекти, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Те предложиха частични законодателни промени, които ще доведат до възможност организации, като тяхната, да кандидатстват за европейско финансиране.

Проектите, по които биха могли да кандидатстват, ще подобрят както тяхната работа, така и визията на брега на река Дунав в района на Белене, категорични бяха рибарите по време на откритата приемна на депутата Владислав Николов в Белене. Тя бе организирана съвместно с кмета на Общината Милен Дулев и председателят на Общинския съвет – д-р Бистра Павловска.

приемна Белене 1

Земеделски производители от региона също изложиха своите проблеми пред новия сезон и поискаха по-бързо съдействие от Министерство на земеделието и Областна дирекция „Земеделие”, за разрешаване на спор от частен характер, за който те вече са информирали институциите. Ловни дружинки в общината поставиха въпроса с невъзможността да ловуват на остров Персин и поискаха разрешаването му.

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

Отдават под наем части от общински имоти в детски и учебни заведения в Плевен

Да се проведе публично оповестен конкурс и търг за отдаване под наем на части от ...