Начало / Последни новини / Първо равенство за Владимир Петков в Германия

Първо равенство за Владимир Петков в Германия

ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ с лидер плевенчанина Владимир Петков записа първо равенство в мъжката NRW-Liga 3 на Германия по тенис на маса. В осмия кръг възпитаникът на СКТМ Тетрон и съотборниците му завършиха 8:8 като гост на SC Байер 05 /Юрдинген/. В този двубой за състава от Гумерсбах не игра другия плевенчанин Даниел Станчев. Първата ракета на тима Петков изигра четири срещи, от които спечели три. Той започна участието си с двубой на двойки в който заедно с българина Николай Солаков се справиха с лекота срещу тандема на съперника – Кристиян Пейл/Ленарт Клей –  3:1. На сингъл Владко не даде шанс на Паул Фрейтаг – 3:1 и Матиас Юран – 3:0.

Останалите пет победи за ТТС Лантенбах бяха извоювани в индивидуалните битки – по две на Солаков и Борис Розенберг, една на Владимир Рупс. Така се стигна до решаваща четвърта среща на двойки. В нея след оспорвана битка Петков и Солаков отстъпиха срещу тандема Юран/Фрейтаг с 2:3.

Три победи, един равен и четири загуби е равносметката на Владко и компания от изиграните осем мача от началото на сезона.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...