Акценти
Начало / Образование / Първите плевенски номинации  в Клуб 2018 на Фондация „Бербатов” вече са факт

Първите плевенски номинации  в Клуб 2018 на Фондация „Бербатов” вече са факт

Стефани Славчева от ОУ „Д-р Петър Берон” и Ани Георгиева от МГ „Гео Милев” са двете плевенски номинации досега в Клуб 2018 на проекта „Успелите деца на България” на фондация „Димитър Бербатов”.

Стефани Славчева е номинирана в област „Изкуство” с поп и джаз пеене. Стефания работи с вокалния педагог Анелия Дечева  и е част от вокална група „Арлекино”  към читалище „Съгласие”.

Ани Георгиева е номинирана в област „Наука” с математика. Ръководители на шестокласничката са Миланка Дечева и Рени Тодорова. Това е втора номинация на Ани, тя е член на Клуб 2016 на „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“.

Номинации за Клуб 2018 ще се приемат до 8 февруари 2019 г.

След което жури ще определи наградените 9  деца от училища в страната или в чужбина: по три във всяка област на изява и в нея – по едно във всяка възрастова група (от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас).  А чрез номинациите на децата може да бъде отличен педагог на годината.

Всички деца, които ще попаднат в КЛУБ 2018, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в алманаха „Успелите деца на България“, който Фондация „Димитър Бербатов“ ще издаде и за 2018 година.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...