Начало / Образование / Представиха Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” пред директори от региона

Представиха Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” пред директори от региона

ОП Наука и образование за интелигентен растеж

Днес в Плевен се провежда информационна кампания за представяне на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж”, която ще очертае развитието на образованието през новия програмен период 2014-2020 г. Оперативната програма беше представена от главен експерт Асен Петров от Главна дирекция структурни фондове и международни образователни програми към Министерството на образованието.

До началото на месец юли разработената в детайли програма трябва да бъде представена за одобрение в Европейската комисия и от септември тази година да започне изпълнението й, обясни Асен Петров.

В срещата участват директори на детски градини и училища, представители на висши училища, научни организации, читалища, неправителствени организации и други институции от област Плевен, които са  потенциалните ползватели на оперативната програма.

ОП Наука и образование за интелигентен растеж

Прочетете също:

Рекорден брой кандидат-студенти за магистърските специалности  на МУ-Плевен

Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) отчита рекорден брой кандидат-студенти, желаещи да изучават медицина или фармация. ...