Начало / Здравеопазване / Под патронажа на Мая Манолова ще е церемонията за годишните награди на фондация „Св. Иван Рилски”

Под патронажа на Мая Манолова ще е церемонията за годишните награди на фондация „Св. Иван Рилски”

Церемонията за връчване на годишните награди на фондация „Св. Иван Рилски” – 2018,  ще се проведе на 2 април в София. Гала вечерта ще  премине под патронажа на омбудсмана на Републиката Мая Манолова.

Годишните награди на фондация „Св. Иван Рилски“, чийто създател и управител е д-р Елиза Георгиева  – управляващ съдружник на МБАЛ „Св. Панталеймон“ – Плевен, имат за цел да утвърдят доброто име на българския лекар и професионализма в медицината, както и да насърчат благотворителната дейност, високите стандарти в здравната журналистика и ползотворната работа на пациентските организации. Призовете ще отличат личностите и организациите с доказан професионализъм и активна обществена дейност в здравеопазването в категориите „Хирургия“, “Онкология“, “Психология“, “Дентална медицина“, “Здравна журналистика“, “Пациентска организация“, “Благотворителност“. По традиция Фондация „Св. Иван Рилски“ ще връчи и специално отличие за изключителен принос за развитието на здравеопазването в категория „Приятел на Фондацията“.

 

Прочетете също:

Родители, учители и деца чистиха заедно в ДГ „Надежда“ – Плевен

Детска градина „Надежда“ в Плевен се включи в националната кампания „Да почистим България заедно“. Родители, ...