Начало / Крими / Пламъци изпепелиха къщи, постройка и бус

Пламъци изпепелиха къщи, постройка и бус

На 9 септември 2019 година в 12.10 часа е получен сигнал за пожар в необитаем дом в село Петърница, казаха от полицията. В следствие на пожара напълно е изгоряла къщата. До пристигането на спасителни екипи огънят е обхванал и намиращия се в съседство дом. Унищожена е част от покривната му конструкция – 20 кв.метра. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН – Плевен.  Причините за инцидента се изясняват. Извършен е оглед на местопроизшествието. Уведомен е прокурор. Работата продължават разследващ полицай и екип на РУ Долни Дъбник.

На 9 септември 2019 година в 11:15 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка – барака в село Николаево на улица „Юрий Гагарин“. Причините за произшествието се в процес на установяване. Унищожени са 80 кв.м покривна конструкция, 10 куб.м дървен материал и 300 кв.м сграда. Пламъците са потушени от екип на РС ПБЗН – Плевен. По случая работата продължават служители от Второ РУ – Плевен.

На 9 септември 2019 година поради техническа неизправност напълно изгоря микробус „Фолксваген Транспортер“ на улица „Гривишко шосе“ до ЖП прелез в село Гривица. Сигнал за инцидента е постъпил в 09:30 часа. В пожарогасенето са участвали служители от РС ПБЗН – Плевен.

Прочетете също:

Спартак без бразилските попълнения и за мача срещу Добруджа (Добрич)

Тази събота, от 18 часа ОФК Спартак посреща на стадион „Плевен“ в домакински мач Добруджа ...