Акценти
Начало / Крими / Пламъци бушуваха в къщи и постройка

Пламъци бушуваха в къщи и постройка

На 26 февруари 2020 година в 11:03 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в село Върбица, казаха полицаите. Незабавно за потушаване на пламъците са изпратени огнеборци от РС ПБЗН – Плевен. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди. Огънят е унищожил бяла, черна и компютърна техника, 50 кв.м покривна конструкция, 25 кв.м каратаван и документи. Пострадали няма.

На 27 февруари 2020 година в 00:28 часа в РС ПБЗН – Кнежа е потърсено съдействие за потушаване на пожар в необитаема къща в село Бреница. Причините за инцидента са в процес на установяване. Огънят е унищожил сгради разгърната площ 200 кв.м и покривна конструкция 350 кв. м, уточниха униформените.

На 26 февруари 2020 година в 13:55 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е постъпил сигнал за пожар в селскостопанска постройка в село Рупци. Пламъците са погасени от служители с един автомобил. При огледа е установено, че вероятна причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 10 кв.м покривна конструкция. Пострадали хора няма.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...