Акценти
Начало / Последни новини / Пето място за ХК Полюс, ХК Левски е последен при 12-годишните

Пето място за ХК Полюс, ХК Левски е последен при 12-годишните

Плевенският Полюс е на пето място в хандбалното първенство на зона Мизия за момчета до 12 години. Това е окончателният резултат след изиграните четири турнира на есенния полусезон. В него плевенчани записаха две победи, четири загуба, вкараха 79 гола, допуснаха 108 и събраха четири точки. Хандбалистите ни биха едноименния тим на град Левски /23:10/ и великотърновския Етър 64 /17:4/. Не успяха срещу Осъм-Ловеч /10:21/, Чардафон-Габрово /15:29/, горнооряховските – Локомотив /9:24/ и Раховец /10:15/.

Слабо представяне на Левски, който загуби всичките си мачове и остана последен в класирането. Освен от плевенчани, левскарите паднаха и от Осъм /7:22/, Чардафон /0:10/, Раховец /3:18/, Локомотив /0:24/.

Есенен първенец са хандбалистите от Ловеч с пълен актив – 6 победи от 6 мача. Втори е Локомотив, следван от Раховец и Чардафон, а Етър 64 е шести.

Битката ще бъде възобновена в началото на следващата година с мачовете от втория дял на първенството. Ще се изиграят четири турнира, като домакини на тях ще са Белене, Българене, Плевен и Горна Оряховица. След приключването им е зоналния финал на първенството.

Прочетете също:

Пулмолозите съветват: Още при първите симптоми на грип потърсете лекар

„В България хората масово се самолекуват, купуват си антибиотици, от които при грипна инфекция няма ...