Акценти
Начало / Последни новини / Пето и седмо място за СКТМ Тетрон в Горна Оряховица

Пето и седмо място за СКТМ Тетрон в Горна Оряховица

Двама тенисисти от плевенския СКТМ Тетрон се класираха в призовата осмица в Горна Оряховица. Железничарският град бе домакин на първия етап от Националния турнир за купата на България „Млад олимпиец“ по тенис на маса за подрастващи до 15 години. В надпреварата участваха 65 момчета и 35 момичета от Северна България. Плевенчани заложиха на 11 свои възпитаници. От тях най-добре се представи Памела Димитрова. Тя спечели групата си. На четвъртфинала загуби – 1:3 от финалистката в надпреварата Виктория Димитрова от Варна. Следващите две успешни срещи осигуриха на Памела 5 място в крайното класиране.

При момчета съотборникът й Стилян Димитров завърши на 7 позиция. Той преодоля групата. На четвъртфинала обаче отстъпи на шампиона Стоян Зайков от Варна. След това загуби и спечели по веднъж.

Приятната изненада на СКТМ Тетрон е дебютантът Латин Ненчев. Той направи добри игри в групата си, което изведе на елиминации. В тях загуби веднъж и се класира на 16 място. Владислав Вътов също се пребори в групата си, но после падна и завърши 19-и. Елина Мълчиниколова, Рената и Миранда Ибайдилови също прескочиха групите, след което се наредиха между 17-о и 32-о място.

Радослав Маринов, дебютантите Емил Николов, Станислав Станчев и Атанас Руменов отпаднаха още в груповата фаза.

В СКТМ Тетрон отчитат представянето на възпитаниците си като нормално.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...