Начало / Образование / Педагогически специалисти от ДГ „Надежда“ участваха с тематични доклади и презентации в Областна конференция по предучилищно образование

Педагогически специалисти от ДГ „Надежда“ участваха с тематични доклади и презентации в Областна конференция по предучилищно образование

Педагогическият екип на първа група „Звездичка“ със старши учител Мая Баросова и учител Ася Паламарова, и старши учител Беатриче Димитрова представиха ДГ „Надежда“ – Плевен в ХХ -та Областна конференция по предучилищно и начално училищно образование „Детската градина и училището – вълшебният свят на децата и учениците“. Тази година форума е посветен на 140 години предучилищно образование в България.

Конференцията се реализира с участието на педагогически специалисти от детски градини и училища, образователни специалисти и експерти, студенти от Педагогически колеж към ВТУ „Св. Св.Кирил и Методий“.

Педагогическите специалисти от ДГ „Надежда“ участваха с два тематични доклада и презентации в направление „Прилагане на компетентностния подход в образователния процес чрез ИКТ – базирани технологии и работа в дигитална образователна среда.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...