Начало / Общество / Официално представиха новия директор на Пожарната в Плевен

Официално представиха новия директор на Пожарната в Плевен

Директорът на ГД „ПБЗН” главен комисар Николай Николов представи днес официално комисар Станислав Атанасов, който  е новият директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Плевен.

Пръв поздрави новия директор областният управител на Област Плевен Мирослав Петров. „Уверен съм, че като доказан професионалист с безспорни качества, Вие достойно и отговорно ще изпълнявате задачите си на ръководител на Регионалната дирекция в Плевен.Убеден съм, че бъдещото ни съвместно сътрудничество ще бъде успешно. Винаги съм готов да съдействам за решаване на общите задачи, които стоят пред нас”, каза областният управител на Област Плевен Мирослав Петров.

Главен комисар Николай Николов отбеляза, че приема присъствието на областния управител като израз на доверие  и знак за значимостта на професията на пожарникаря и като заявка за бъдещо плодотворно сътрудничество.

„Всеки ден се налага да се вземат важни решения, такива които засягат човешки съдби. Това е далеч нелека задача. На новия директор пожелавам да взема мъдро своите решения и след като го е направил, устойчиво да ги налага и да следи за тяхното изпълнение”, каза още главен комисар Николов.

Прочетете също:

Георг Спартански  към младите: Нямате причина да се чувствате непълноценни, ако пишете на български в социалните мрежи

Младите хора да се изразяват на български в социалните мрежи когато са в България, призова ...