Акценти
Начало / Култура / От  театър „Възраждане”: Възмутени сме, че измамничеството навлиза и в територията на изкуството

От  театър „Възраждане”: Възмутени сме, че измамничеството навлиза и в територията на изкуството

От   театър „Възраждане” разпространиха изявление във връзка с несъстоялото се представление вчера, 21.02.2017,  в читалище „Съгласие”- Плевен. Публикуваме цялото изявление без редакция.

Уважаеми плевенчани,

 С голямо съжаление заявяваме , че обявеното за 21 февруари представление на театър „Възраждане” –  „Човек от земята”,  не се състоя по вина на външен организатор , който по своя инициатива се зае да организира гастрол в Плевен:   наемане на зала, реклама и продажба на билети. Още на 20.02. организаторът  съобщи, че не може да се справи с подготовката и  пое ангажимента  веднага да обяви отменянето на представлението,  да прекрати продажбата на билети и да върне парите за закупените билети.

 На 21.02. в 16.00 ч. бяхме сигнализирани от зрители, че продажбата на билети тече с пълна сила в зала „Катя Попова”  – факт, който говори за  злонамерност и откровена измама.

За същото говори и фактът, че вечерта въпросният организатор отказва да върне парите за билети, издадени без касов бон.

Възмутени сме, че измамничеството навлиза вече и в територията на изкуството и изключително съжаляваме, че имената  на театър „Възраждане”,  на любимия актьор Христо Шопов и на читалище „Съгласие” бяха въвлечени в тази грозна история.

 Моля, приемете извинението ни, а ние ще направим всичко, за да бъдем в Плевен на 15 март с „Човек от земята” – в същата зала, в същия час.

Добре сте дошли!

( Билетите ви за 21-и февруари  ще важат и за 15-и март) 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...