Начало / Крими / Отново тежко произшествие, починаха двама младежи

Отново тежко произшествие, починаха двама младежи

Двама младежи на 17 и 18 години са починали след произшествие, станало 20 минути след полунощ в село Глава, съобщават от полицията. Сигналът е подаден от телефон 112 в полицията в Червен бряг.

Изпратените незабавно полицаи установили, че “Опел Вектра”, собственост на 24-годишен местен жител, при движение с несъобразена скорост по улица в селото се е ударил в крайпътно дърво на тротоара. Предната част на автомобила се е възпламенила. В колата са били 24-годишният собственик, двама младежи от Глава на 17 и на 18 години и 20-годишен от село Чернево, област Варна. Огнеборци са разрязали огънатите ламарини, за да помогнат за изваждане на пострадалите пътници.

Ранените са транспортирани за Спешна помощ при Университетската болница в Плевен като по пътя 17-годишният е починал. Другите са настанени в отделение по Неврохирургия с опасност за живота като единствено 24-годишният шофьор е освободен. В 7.30 часа тази сутрин от отделение по реанимация при Университетската болница е съобщено, че 18-годишният от село Глава също е починал.

Води се досъдебно производство.

Ще припомним, че това е трети пореден тежък инцидент, който става в Плевенско, в рамките на три последователни седмици.

Прочетете също:

Задържаха мъж, счупил с юмруци стъкло на линейка

На 18 февруари 2021 година около 14. 40 часа  пред медицинско заведение в Плевен 34-годишен ...