Акценти
Начало / Култура / Откриват днес Панаирните дни в Левски

Откриват днес Панаирните дни в Левски

С концерт на хип- хоп изпълнителя  Ицо Хазарта ще започне тазгодишната програма за Панаирните дни в град Левски. Концертът е с начало от 20 часа на сцената пред Общината. Преди това ще бъдат наградени най-добре представилите се участници в играта „Сливи за смет”. С това ще бъде закрит проектът „Зелено училище. Предай нататък познанието” на Община Левски .

 На 30 август, петък,  от 20 ч. е концертът на легендарната „Дияна Експрес” и Рок група „Изида”.

31 август, събота, в 17 часа ще започне първото издание на   фестивала  на панаирната кулинарна традиция в региона „Пълнената чушка – най-вкусната левченска традиция”. Над 25 майстори на пълнените чушки са заявили участие във фестивала, организиран от Община Левски и НЧ „Георги Парцалев-1901”.

Освен конкурса, фестивалът включва интересни  състезания, музика и забавления. Компетентно жури ще оценява майсторството на приготвените ястия, а за победителите са предвидени уникални награди – бижута във формата на чушка, изработени от бижутера Константин Костов.

В съботната вечер  от 20 часа  е концертът с песните на легендарната и обичана „Фамилия Тоника ” и родената в Левски Ралица Ангелова.

 На  1 септември, неделя, също от 20.00 ч. за жителите и гостите на Левски ще пеят фолк певицата Рени, Аркан и Ева –Марти.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...