Начало / Последни новини / Отборът на ОДМВР – Плевен е най-успешният в състезанията по полицейска защита и бойни изкуства за 2015 годин

Отборът на ОДМВР – Плевен е най-успешният в състезанията по полицейска защита и бойни изкуства за 2015 годин

Отборът на ОДМВР – Плевен е най-успешният в състезанията на Република България по полицейска защита и бойни изкуства за 2015 година, съобщиха от пресцентъра на полицията. Старши инспектор Ангел Стефанов и инспектор Тихомир Ядков са станали победители в четири състезания през годината.

Плевенчани отново са първи на четвъртия фестивал по полицейска лична защита и карате, организиран от полицейската спортна асоциация на МВР, който се проведе на 15 ноември в столичната зала „Христо Ботев“ в „Студенски град“. Спортната инициатива е четвъртата за 2015 година. Плевенският отбор е в състав старши инспектор Ангел Стефанов – началник на полицейски участък Славяново и инспектор Тихомир Ядков – от РУМВР Долна Митрополия. В надпреварата участваха 11 отбора от различни структурни подразделения на МВР в България. И при четирите си представяния плевенчани са първи. Този път на финала те победиха отбора на СДВР. Шампионите спечелиха медали и купа.

Прочетете също:

Дрогирана шофьорка засякоха в Славяново

На 28 септември 2020 година около 18.30 часа в град Славяново на улица „Георги Димитров“ ...