Начало / Общество / Обявиха DMS номер за набиране на средства за ремонт на лекоатлетическата зала в Плевен

Обявиха DMS номер за набиране на средства за ремонт на лекоатлетическата зала в Плевен

Лайънс клуб Плевен обяви кампания „Да създадем условия за шампиони”, чиято цел е набиране на средства за подмяна на дограмата и реновиране на лекоатлетическата зала на СУ „Георги Бенковски” в Плевен.

 За целта вече е обявен DMS номер, на който могат да се изпращат дарителски SMS с текст на латиница DMS PLEVENSPORT на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

Средства могат да бъдат превеждани и по сметка:

IBAN: BG79RZBB91551010847484
BIC: RZBBBGSF
РАЙФАЙЗЕНБАНК
ВАЛУТА: BGN
ЛАЙЪНС КЛУБ ПЛЕВЕН

Градът е дал е много спортисти, шампиони, медалисти и легенди не само на Плевен, но и на България. Условията, в които тренират нашите бъдещи шампиони са повече от недостойни. Подготовката на спортистите изисква ежедневни тренировки. Това е невъзможно в студените зимни месеци. Целта на кампанията ни е да подменим дограмата и по този начин да задържим топлината в помещенията.  В залата спортуват деца в следните дисциплини: лека атлетика и вдигане на щанги. След реновирането в спортната зала ще има добри условия за тренировки през цялата година, казват от Лайънс клуб Плевен.

Кампанията е с подкрепата на Тереза Маринова, олимпийска шампионка от летните олимпийските игри в Сидни през 2000 г., когато печели златен медал в дисциплината троен скок.

В подкрепа на кампанията в момента се провежда онлайн търг на детски рисунки на Фейсбук страницата на Лайънс клуб Плевен https://www.facebook.com/lionsclubpleven/. Предстои откриването на благотворителна изложба на 17 септември, по време на която също ще могат да се купят картини, а събраните средства ще са в подкрепа на кампанията. Изложбата ще бъде подредена в търговски център „Мания Тауър” от 18.30 часа до 20 часа.

 

Прочетете също:

Златни награди за арт школа „Колорит“ от световен арт фестивал в Северна Македония

Арт школа „Колорит“ – Плевен е отново сред най-успешните в света. На 40-тото Юбилейно издание  ...