Начало / Здравеопазване / Болницата в Белене ще продължи да обслужва населението в общината

Болницата в Белене ще продължи да обслужва населението в общината

Ръководството на Община Белене информира, че Многопрофилната болница за активно лечение-Белене работи и ще продължи да работи и обслужва населението от шестте населени места – гр. Белене, с. Деков, с. Бяла Вода, с. Кулина Вода, с. Татари и с. Петокладенци. Тя е с доминиращо регионално значение, болнична здравна помощ се предоставят и на жители от съседни общини, пише в съобщението от кмета на Белене Милен Дулев.

Многопрофилната болница за активно лечение-Белене разполага с пълен капацитет от медицински персонал-лекари и медицински сестри в отделенията по: Вътрешни болести, Детски болести, Нервни Болести, Физикална и рехабилитационна медицина, Клинична лаборатория и отделение по Образна диагностика. Осигурена е достъпна, своевременна и качествена високоспециализирана медицинска помощ, диагностика и активно лечение на пациентите. Осигурени са индивидуални грижи за всеки болен и апаратура за осъществяване на качествен лечебен процес.

Постъпването в болницата на пациенти може да стане лично от пациента, чрез Центъра за спешна медицинска помощ , лекар-специалист от извънболничната помощ, личен лекар или друго здравно заведение. Болницата обслужва и здравно неосигурени лица, които имат нужда от болнично лечение.

 

Прочетете също:

55-годишен е задържан вчера за управление на автомобил в нетрезво състояние

Около 17:20 часа в град Червен бряг на кръстовище, образувано от булевард „Христо Ботев“ и ...