Начало / Общество / Обсъждат проблемите на военнослужещите от Плевенски гарнизон в подготовка за среща с военния министър

Обсъждат проблемите на военнослужещите от Плевенски гарнизон в подготовка за среща с военния министър

Във връзка с предстоящо посещение на министъра на отбраната Ангел Найденов в гарнизон Плевен, Асоциацията на Сухопътните войски на България- клон Плевен инициира среща на представителите на Военно патриотичните организации в региона и командването на Военните формирования от гарнизон Плевен,  научихме от полк. Красимир Атанасов, председател на плевенския клон на Асоциацията на Сухопътните войски.

Темата на разговорите ще е състоянието и проблемите на военнослужещите от запаса, резерва и на действителна кадрова служба, въпросите по реформата на Българската армия, засягаща гарнизон Плевен и други проблеми в региона, каза полк. Атанасов.
Срещата ще се проведе от 14 часа на 15 юли в Заседателната зала на Областна управа – Плевен. Поканени да участват са областният управител, кметът на Община Плевен. Очакваме да се включат и народни представители, както и представители на неправителствени организации и сдружения, уточни още Красимир Атанасов.

Прочетете също:

В Плевен палят празничните светлини на 1 декември

С приказния детски спектакъл „Елхичке, засияй над земята, огрей със звездата” ще бъдат запалени празничните ...