Акценти
Начало / Политика / Областният започва консултации за съставяне на РИК – Плевен

Областният започва консултации за съставяне на РИК – Плевен

На 5 февруари (неделя) Областният управител на област Плевен започва консултации за съставяне на Районна избирателна комисия за изборите за народни представители за Народно събрание в 15-ти избирателен район – Плевен. С указ на Президента изборите са насрочени за 2 април 2023 г.

За участие в консултациите, които ще се проведат от 11 часа в заседателната зала на Областна администрация,  са поканени представители на парламентарно представени партии и коалиции.

За по-голяма оперативност участниците в консултациите е желателно да депозират документите, необходими за валидното провеждане на консултациите,съобразно чл.60, ал.3 от ИК, предварително за времето от 09,00 до 10,30 часа на 05.02.2023г., за да могат те да бъдат прегледани от служителите на Областна администрация– Плевен. За по-бързата обработка на документите те трябва да бъдат представени и в електронен вид – на диск или преносима памет.

Предложенията ще се приемат в Заседателната зала на четвъртия етаж от служител на Областна администрация-Плевен, като ще бъдат регистрирани в деловодната система и обработени преди започването на консултациите, уточняват от Областна администрация – Плевен.

Прочетете също:

10 медела за ШКК „Спартак” – Плевен от Национално първенство по шотокан карате-до

Един златен, два сребърни и седем бронзови медала спечелиха каратеките  на Шотокан карате клуб „Спартак” ...