Акценти
Начало / Общество / Недвижими имоти и ретро автомобили на атрактивни цени в електронния магазин на НАП

Недвижими имоти и ретро автомобили на атрактивни цени в електронния магазин на НАП

259 вещи и активи на за близо 5 млн. лева продава чрез новия онлай портал за продажби Националната агенция за приходите. В новия електронен портал на агенцията желаещите могат да купят апартаменти, леки коли, товарни превозни средства, парцели, магазини, дори и бензиностанция, на цени, по-ниски от пазарните. Това са вещи на длъжници на НАП или конфискувани и отнети в полза на държавата активи.

В новия електронен магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на веща, номер на търга и други критерии. Желаещите да участват в търговете, вече могат да платят депозита си за участие и онлайн. Като депозитът е в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в цялата страна и на тези за леки и товарни автомобили. Предлагат се  за продажба атрактивни коли със стартова цена  под 1000 лв., както и на камиони с начална цена от 5 000 лв. В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери и др.

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”.

Прочетете също:

Как да изберем нова батерия за прахосмукачка

Може да не сте забелязали, но прахосмукачките отдавна не са това, което бяха. През последните ...