Акценти
Начало / Култура / Награждават с айпад и айфон победителите в конкурс на екологична тема

Награждават с айпад и айфон победителите в конкурс на екологична тема

За втора поредна година Министерство на околната среда и водите организира конкурс за деца „Обичам природата и аз участвам”. В него могат да участват деца и юноши на възраст от 7 до 18 години с творби в категориите рисунка, разказ, предмет, изработен от рециклиран материал. Всеки участник може да изпрати до три свои творби за всяка от категориите, които да показват отношение и грижа към природата.

Всяко произведение трябва да съдържа информация за имената на участника,  адрес и телефон за обратна връзка. Всички творби трябва да бъдат изпратени по местоживеене на участниците, в срок до 30 октомври 2012 година. Адресът, на който може да се изпращат произведенията за Плевенска и Ловешка област е : РИОСВ – Плевен, гр. Плевен, ул. “Александър Стамболийски” №1А ,e-mail: [email protected]

РИОСВ – Плевен ще номинира десет произведения за общонационално оценяване от комисия в състав от петима членове.

Спечелилите първо място във всяка от трите категории  ще получат айпад; спечелилите второ място във всяка от категориите  – айфон; а класираните на трето място във всяка от категориите ще получат дигитална камера.

Прочетете също:

В Коиловци деца и пенсионери заедно творят в арт занималня

НЧ „Христо Ботев-1927“-с. Коиловци, съвместно с Клуба на пенсионера и хората  с увреждания започна дейностите ...