Начало / Здравеопазване / МБАЛ „Св. Марина“- Плевен сред определящите в развитието на съвременното българско електронно здравеопазване  

МБАЛ „Св. Марина“- Плевен сред определящите в развитието на съвременното българско електронно здравеопазване  

На 11-та национална конференция „Национална платформа за електронно здравеопазване – тенденции, стратегии и политики“,  определяна като най-значителния форум в областта на електронното здравеопазване в страната ни, провеждаща се в София, утре, 18 февруари,  МБАЛ „Света Марина-Плевен“ е поканена да направи специална презентация за  иновативната си ИТ система, единствена за сега в България, като цялостно решение и интеграция.

 Конференцията е под егидата на Парламентарна комисия по здравеопазването на 43 НС на Република България, с подкрепа на Представителството на Европейската комисия в България, със съдействието на Министерство на здравеопазването, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Национална здравноосигурителна каса, Български лекарски съюз и Български Червен Кръст.

Ще присъстват представители на Световната здравна организация, чуждестранни компании, организации и болници, за да бъдат очертани тенденции и обменен  авангарден опит за развитието на електронното здравеопазване в България.

 

Прочетете също:

Единственият ангиолог в централна Северна България с прием в ДКЦ „Авис Медика” – Плевен

Д-р Десислава Бояджиева е кардиолог с дългогодишен опит и единственият  ангиолог в централна Северна България. ...