Начало / Общество / Мариела Богданова от ПГ по туризъм стана Областен управител на Плевен за един ден
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мариела Богданова от ПГ по туризъм стана Областен управител на Плевен за един ден

Дванадесетокласниците от ПГ по туризъм Мариела Богданова, Даниела Славчева и Цветомир Ангелов са младежите, които днес за един ден заемаха постовете съответно на областен управител на Плевен, заместник областен управител и директор на Дирекция АПОФУС в Областна администрация.

Областният управител Ралица Добрева прие в кабинета си своите нови „колеги”, с които обсъди спецификата на отговорностите и ангажиментите на областния управител като представител на държавната власт на местно ниво. Младежите имаха интерес към конкретни теми, свързани с кандидатстването с проекти за европейско финансиране, зимното почистване на републиканските пътища, поддръжката на парк Кайлъка и археологическия обект „Улпия ескус” и др. В разговора си с Мариела, Даниела и Цветомир госпожа Добрева разказа и за някои инициативи със социална насоченост, които е реализирала до момента. Една от тях е споделената Коледа с няколко приемни семейства и децата, за които се грижат те.

Освен с позициите, за които Мариела Даниела и Цветомир днес бяха „наети” в Областна администрация Плевен, младежите имаха възможност да се запознаят със спецификата на работа на всички служители в администрацията и така сами да си изградят представя да работата на Областна администрация Плевен.

В края на деня Областният управител на Плевен Ралица Добрева ще връчи сертификати на Мариела Богданова, Даниела Славчева и Цветомир Ангелов за участието им в инициативата „Мениджър за един ден”, съответно като областен управител на Плевен, заместник областен управител и директор на Дирекция АПОФУС в Областна администрация.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...