Акценти
Начало / Култура / Изложби и клавирни фестивални дни тази седмица в арт афиша на Плевен

Изложби и клавирни фестивални дни тази седмица в арт афиша на Плевен

Три изложби са включени в афиша на Община Плевен през тази седмица. На 22 октомври, в ХГ „Илия Бешков” ще бъде представена изложба живопис на Сашо Златанов по повод 80-годишния му юбилей. Откриването е от 17 часа.

В същия ден, от 18 часа в Арт център Плевен ще бъде представена изложбата на Свилен Блажев.

На 24 октомври изложба живопис и керамика от Сърбия ще открият в ХГ „Илия Бешков”. Събитието е от 17.30 часа.

Също на 24 октомври, от 18 часа, в Арт център Плевен ще е представянето на книгата „Избрах трудния път” с автор Руси Дженев Босилков.

Тази седмица в Плевен ще се проведат Клавирни фестивални дни, посветени на дългогодишната преподавателка в НУИ „Панайот Пипков” –  Елеонора Карамишева, по случай 80-годишнината й. Те ще бъдат открити на 24 октомври, от 19 часа в зала „Катя Попова”.

На 25 октомври,от 19 часа, в НЧ „Съгласие – 1869” ще се състои концерт на Плевенска филхармония и ученици на Елеонора Карамишева .

На 26 октомври, от 16 часа, в зала „Катя Попова” ще има концерт от програмата на Клавирните фестивални дни, а от 19 часа в същата зала ще е заключителния концерт.

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...