Акценти
Начало / Последни новини /  Ивет Горанова има идея да тренира деца в Плевен

 Ивет Горанова има идея да тренира деца в Плевен

Олимпийската медалистка по карате от игрите в Пекин Ивет Горанова държи да запази жива връзката си с Плевен и има идея да събере и тренира група деца в града ни. Това е съобщила самата тя на среща днес с кмета Георг Спартански, който е поздравил олимпийската шампионка  по повод поредния й приз – „Спортист на годината” на България, съобщиха от Община Плевен.

Плевенският кмет е изразил подкрепата си за идеята на Горанова, допълвайки, че с примера си тя ще увлече много момичета и момчета, „сред които  могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни“.

На срещата е станало ясно, че с Русалин Русалинов – вицепрезидент на Българската национална федерация „Карате” и президент на плевенския клуб по бойни изкуства „Петромакс”, обсъждат варианти за зала, в която да се провеждат тренировките.

Ивет е споделила още, че започва новата 2022 година, заредена от всеобщото признание за големия си успех и с амбицията активно да тренира в подготовката си за предстоящи престижни първенства.

Прочетете също:

Проф. д-р Пламен Божинов: Неинвазивната мозъчна стимулация е потенциален метод за лечение на заболяванията от аутистичния спектър  

На международна конференция за аутизма в Плевен проф. д-р Пламен Божинов, началник на Клиниката по ...