Акценти
Начало / Видео / „Жената каучук” Сирма Добрева представи въздушна акробатика на сградата на Общината (видео)

„Жената каучук” Сирма Добрева представи въздушна акробатика на сградата на Общината (видео)

Часовниковата кула на сградата на Община Плевен тази вечер беше сцена за въздушна акробатика. Плевенчанката Сирма Добрева, известна като „жената каучук”, заедно с партньора си Боян Иванов, изнесоха акробатично шоу пред възхитените погледи на публиката, събрала се за „Концерт на площада“.

Акробатичният въздушен пърформанс е най-новият проект на Сирма Добрева, наречен „Канетикс”. В него участват  виртуозни акробати и гимнастици, всичките студенти или бивши студенти от НСА, обясни за ИнфоПлевен Сирма Добрева.

„Идеята ни  е да съживим въздушното пространство на големите градове. Използваме  високи сгради, особено подходящи са стъклените. А в Плевен часовниковата кула е прекрасна за нашето шоу”, каза Добрева. Тя сподели още, че  се надяват да  работят върху някои културни и исторически паметници. Целта е по този начин да привлекат вниманието към тях.

IMG_9864Празничен концелт 15 май

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...