Начало / Любопитно / Екскурзия до Гърция за двама очаква посетител-клиент на Сватбеното изложение „Плевен 2014”

Екскурзия до Гърция за двама очаква посетител-клиент на Сватбеното изложение „Плевен 2014”

DSCN6367

Екскурзия до Солун и курорта Паралия Катерини за двама може да спечели някой от клиентите на фирмите, участнички в тазгодишното Сватбеното изложение „Плевен 2014”.

Пъстрият форум ще се състои от 20 до 22 февруари в търговски център „Макси”. Събитието стартира в 10 часа на 20 февруари, а официалното му откриване ще е в 17,30 часа същия ден, информираха на пресконференция Дора Калинова – Атанасова, председател на Националната сватбена агенция, и Ива Митева, управител на търговски център „Макси“.

Голямата награда ще бъде изтеглена чрез томбола и се осигурява от организаторите на събитието от Националната сватбена агенция и домакините от търговския център.

Втората награда е уикенд за двама в президентския апартамент на парк-хотел „Кайлъка” с ползване на Спа центъра, а третата – вечеря за двама с нощувка в Туристически дом „Кайлъка”. И те ще бъдат разиграни на томбола сред посетителите, ангажирали някой от участниците в изложението.

Третото по ред Сватбено изложение ще бъде най-успешното до момента, прогнозираха организаторите му. Предвидена е интересна съпътстваща програма и през трите дни на форума. Ще се изявят фолклорните ансамбли „Мизия” и „Луди-млади”, народните певци Станка и Пепи Петрови и танцовата двойка Десислава Йовелинова и Милчо Петров под съпровода на цигуларя Чавдар Вълков.

Участниците са 17 и са от Плевен, София и Ловеч. Между тях са 4 сватбени агенции, 8 фото и видео студиа, фирми, предлагащи сладкарски, цветарски, и други услуги, както и фризьори, гримьори, маникюристи. Ще се включи магазин „Сватба” – София, който ще организира модно ревю на булчински и абитуриентски облекла. Атрактивно ще е и ревюто на шаферките, както и ревюто, представящо прически и грим.

Съпътстваща изява ще е фотографска изложба, представяща избрани моменти от предишните две издания на Сватбеното изложение. Представят се 7 фотографи с по 5 работи.

10 хиляди души са посетили форума миналата година. Очаква се интересът към третото издание на Сватбеното изложение да е още по-голям. Целта му е фирмите да представят на бъдещите младоженци, техните семейства и приятели възможности за организиране не само на сватбения ден, но и на други тържества и официални случаи.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...