Начало / Образование / Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“ и в Плевен

Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“ и в Плевен

Двадесет и петото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще се проведе в края на месец септември в София, Варна, Бургас и Плевен.

Всички, които желаят да продължат висшето си образование в чужбина ще имат възможност да получат безплатна консултация от специалистите на „Дарби” или с представители на различни Европейски институции.

В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни.

Целта на организаторите от образователна институция „Дарби” е да даде възможност на повече младежи и техните родители да получат професионални консултации и информация на място.

Програмата на изложението включва посещение на:

–    София –  25 септември 2016г. – х-л „Радисън”, София от 11.00ч

–    Плевен – 26 септември 2016г. – хотел „Ростов”, Плевен от 14.00ч

–    Варна – 01 октомври 2016г. –  хотел „Суис-Бел Хотел”  /бившият „Димят“/, Варна от 11.00ч

–    Бургас – 02 октомври 2016г. –  хотел „Гранд Хотел Приморец”, Бургас от 11.00ч

Целта на изложението ”Отворени врати за образование в чужбина” е да информира отговорно и в детайли за възможните варианти за академична кариера в различни държави от Европа и Америка за: сроковете за кандидатстване по различни специалности и университети; разнообразието от стипендии за бакалавърски и магистърски програми; финансовите условия за обучение в чужбина; задължителните сертификати за владеене на чужд език, които трябва да притежава кандидат-студентът.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...