Начало / Образование / Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“ и в Плевен

Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“ и в Плевен

Двадесет и петото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще се проведе в края на месец септември в София, Варна, Бургас и Плевен.

Всички, които желаят да продължат висшето си образование в чужбина ще имат възможност да получат безплатна консултация от специалистите на „Дарби” или с представители на различни Европейски институции.

В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни.

Целта на организаторите от образователна институция „Дарби” е да даде възможност на повече младежи и техните родители да получат професионални консултации и информация на място.

Програмата на изложението включва посещение на:

–    София –  25 септември 2016г. – х-л „Радисън”, София от 11.00ч

–    Плевен – 26 септември 2016г. – хотел „Ростов”, Плевен от 14.00ч

–    Варна – 01 октомври 2016г. –  хотел „Суис-Бел Хотел”  /бившият „Димят“/, Варна от 11.00ч

–    Бургас – 02 октомври 2016г. –  хотел „Гранд Хотел Приморец”, Бургас от 11.00ч

Целта на изложението ”Отворени врати за образование в чужбина” е да информира отговорно и в детайли за възможните варианти за академична кариера в различни държави от Европа и Америка за: сроковете за кандидатстване по различни специалности и университети; разнообразието от стипендии за бакалавърски и магистърски програми; финансовите условия за обучение в чужбина; задължителните сертификати за владеене на чужд език, които трябва да притежава кандидат-студентът.

Прочетете също:

Предстои нов избор на превозвачи по автобусни линии за 10 маршрутни разписания от квотата на Община Плевен

Да се проведат обществени поръчки за обществен превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, ...