Начало / Политика / Евродепутатът д-р Андрей Ковачев с информационен ден днес в Плевен

Евродепутатът д-р Андрей Ковачев с информационен ден днес в Плевен

Днес, по случай Деня на Европа, ще се проведе информационен ден в Европейския информационен център на д-р Андрей Ковачев, член на ЕП от ГЕРБ/ЕНП. Официалното откриване ще започне в 10 ч. в сградата на Генимекс, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Плевен. Всеки, който желае ще може да получи пълна информация за дейността на евродепутата Андрей Ковачев, комисиите в които участва и цялостната му работа в ЕП. По интересен и привлекателен начин ще бъде представена и дейността на Европейската народна партия (ЕНП).

На информационния ден всички младежи ще могат да дадат своите предложения и идеи относно темите, които ще залегнат в основата на Европейската младежка конференция EYE, която ще се проведе в Страсбург на 20-21 май 2016 г.

От 16 ч. до 19 ч. ще се проведе и дискусия с най-младия общински съветник от ПП ГЕРБ Плевен Йордан Грижов. Той ще предостави информация на младежите за възможностите, които предоставят стажовете в европейските институции, както и начините, чрез които се кандидатства по различни конкурси и форуми и възможностите и ползите от тях.

Всички участници в европейския информационен ден ще получат и подаръци по случай Деня на Европа.

Прочетете също:

Амфитеатър ще бъде изграден в Регионалния исторически музей в Плевен

Амфитеатър с 387 седящи места и места за хора с увреждания ще бъде изграден в ...