Акценти
Начало / На фокус / Дядо Коледовци на мотори раздаваха днес подаръци в Плевен

Дядо Коледовци на мотори раздаваха днес подаръци в Плевен

Традиционното Коледно шествие на мотористите от плевенските мотоклубове се проведе днес. Точно в 12 часа над 100 мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и много деца-джуджета посетиха центровете от семеен тим и социалните домове в Плевен, за да оставят лакомства и подаръци за децата в неравностойно положение. С това приключва благотворителната кампания „Мото Коледа”, по време на която близо месец бяха събирани средства  за подпомагане на децата, настанени в социалните центрове в града.

Днес мотористите, в ролята на Дядо Коледа, раздадоха подаръците на децата. Те спряха в Дома за медико-социални грижи за деца в квартал „Дружба” и четирите Центрове за настаняване от семеен тип в Плевен и доставиха огромна радост на децата, а също и на хората, които срещаха по пътя си.

При посещенията си мотористите се поинтересуваха от какво имат нужда в съответните центрове и със събраните средства от кампанията ще закупят най-необходимите неща.

Дълго днес по улиците на Плевен се чуваше рев на мотори и яхналите ги Дядо Коледовци дариха много усмивки и добро настроение в празничния ден.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...