Начало / Икономика / До 2 септември приемат заявления за плащане по пчеларската програма

До 2 септември приемат заявления за плащане по пчеларската програма

До 2 септември кандидатите, които имат сключени договори по Националната програма по пчеларство и вече са изпълнили инвестициите си, могат да подават заявления за изплащане на финансовата помощ. Всички разходи, включени в заявленията, трябва да бъдат извършени до 31 август 2013 год., уточняват от пресцентъра на Държавен фонд „Земеделие”.

Приемът е по мерките B „Борба срещу вароатозата”, C „Мерки за подкрепа на извършването на физико-химичен анализ на пчелния мед”, D „Подкрепа за подновяване на пчелните кошери в Общността”, А „Техническа помощ за пчелари и сдружения на пчелари” и Е „Сътрудничество със специализирани органи за осъществяването на практика на приложните изследователски програми в областта на пчеларството и пчелните продукти”.

По мерки В, С и D документи се приемат в отдел Регионална разплащателна агенция на областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие”. В Плевенската областна дирекция ще се приемат документи на кандидатите от областите Плевен, Ловеч и Враца.

По мерки А и Е заявките за плащане се подават на адрес: София, ул. „Гусла” № 3. Необходимите документи за кандидатстване са публикувани на интернет адреса на Държавен фонд „Земеделие” – Селскостопански пазарни механизми/Месо и пчеларство/НПП 2011-2013.

Прочетете също:

Съветниците приеха отчета за изпълнение на бюджета на Община Плевен за 2020 г.

Общински съвет – Плевен прие днес отчета за изпълнение на бюджета на Община Плевен за ...