Акценти
Начало / Образование / Детска градина ”Слънце” в град Левски откри с весело тържество новата учебна година

Детска градина ”Слънце” в град Левски откри с весело тържество новата учебна година

С весело и мило тържество, екипът на ДГ„Слънце” – град Левски посрещна  деца и родители на 15-ти септември за началото на новата 2016/2017 учебна година.

Децата от подготвителната група „Мики Маус” показаха колко много са пораснали и колко много са научили .Песните и стиховете им , посветени на България и на любимата им детска градина бяха поздрав за  всички. Незабравим и вълшебен беше    първият  ден в детската градина за най-малките, децата от първа група.Пъстра палитра от радост, усмивки и настроение ,съобщи Севдие Алиева.

„По традиция директора на ДГ „Слънце” – град Левски, госпожа Наталия Христанова откри новата учебна година.   Да са щастливи, търсещи и получаващи много знания и любов в любимата детска градина , пожела на децата и  им подари китка здравец, за да са винаги здрави.

Малките слънчица с  вълнение прекрачиха прага на детския дом, поведени за ръчички от по-големите възпитаници на ДГ ,,Слънце”. Денят продължи с още игри, занимания и забавления и всички усетихме удоволствието от това, че сме отново заедно.”

%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b81

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...