Акценти
Начало / Здравеопазване / Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Десетдневка на безплатни прегледи за деца в плевенска болница

Безплатни прегледи и консултации за най-малките пациенти обявяват от новооткритата клиника за майчино и детско здраве „Мама и Аз” към болница „Сърце и мозък” – Плевен. От 1 до 10 юни в инициативата ще се включват педиатри, ортопеди и детски хирург, като консултациите с ортопед ще се провеждат по преценка на преглеждащия педиатър и при установен ортопедичен проблем при детето.

Прегледите ще се провеждат всеки работен ден по предварително изготвен график в дните до 10 юни /петък/ включително. Направления не са необходими, нужно е единствено предварително записване за педиатър и детски хирург на тел.: 064 678 400.

Клиниката по педиатрия е под ръководството на един от водещите педиатри у нас – д-р Велимир Симов. Той и екипът му ще бъдат изцяло на разположение на малките пациенти и техните родители.

Специалистите от Клиниката по ортопедия, ръководена от проф. Аспарух Аспарухов, ще работят съвместно с колегите си педиатри и ще консултират реферираните към тях малчугани.

За първа година част от инициативата е и Клиниката по хирургия, ръководена от проф. Ташко Делийски. Част от екипа е д-р Емилиян Кюркчийски – детски хирург, който ще бъде на разположение за консултации на малките пациенти.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...