Начало / Общество / Демократична България организира протест в Плевен този четвъртък

Демократична България организира протест в Плевен този четвъртък

Демократична България Плевен организира протест с искане за оставка на Правителството и на Главния прокурор. Той ще се проведе на 16 юли, четвъртък, от 18,30 часа пред сградата на Областна администрация Плевен. Така градът ни ще се присъедини към организирания по същото време в София национален протест.

„Омръзна ни да ни лъжат в очите, а зад кулисите да се краде в огромни размери от държавния ресурс. Омръзна ни да гледаме медийно правосъдие, в нарушение на закона. Омръзна ни да сме свидетели на държавната закрила към задкулисието, което управлява България от Сараите. Излизаме на протест, до оставката на Правителството и Главния прокурор”, заявяват организаторите и призовават плевенчани да се включат в протеста.

Междувременно протестиращи плевенчани днес, за поредна вечер, ще се съберат в 19 часа пред сградата на Областна администрация, за да заявят искането си за оставка на Правителството.

В сряда, 15 юли в града се организира автошествие, което ще започне в 17.30 часа  от паркинга на „Кауфланд“ (до Кайлъка) и ще премине през целия град, включително и кварталите. В 19 часа участниците в него ще се съберат пред Областна администрация за традиционната протестна вечер.

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...