Начало / Икономика / Възможности за участие на наши фирми в бизнес мисии в ЕС представят днес

Възможности за участие на наши фирми в бизнес мисии в ЕС представят днес

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира  на 4 април в Плевен информационна среща по проект “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия” по Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013.

По време на срещата експерти на Изпълнителната агенция ще информират представителите на бизнеса за възможностите и условията за участие на българските фирми в специализирани международни изложби и панаири, а също и в бизнес мисии в държавите на Европейския съюз и в трети страни. Участниците в срещата ще се запознаят с  възможностите за участие в обучителни, информационни и специализирани семинари, насочени към развиване на външнотърговски умения и представяне на външни пазари на българските предприятия.

Информационната среща е отворена за участие на всички заинтересовани. Тя ще се проведе от 10 часа в зала „Плевен” на Областната администрация.

Прочетете също:

Заместник областният управител на Плевен взе участие в среща с министъра на иновациите и растежа Александър Пулев в Габрово

Работим приоритетно да увеличим инвестициите в Северна България, която е нашият основен фокус. Това заяви ...