Акценти
Начало / Здравеопазване / Водещ специалист по ендокринология и андрология ще консултира пациенти в Плевен

Водещ специалист по ендокринология и андрология ще консултира пациенти в Плевен

Водещият специалист по ендокринология и андрология проф. д-р Филип Куманов ще консултира пациенти в Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” – Плевен тази седмица, информират от там.

Проф. д-р Филип Куманов ще консултира пациенти в Плевен на 23 януари, събота, в МЦ „КИРМ” – Плевен. Той има призната специалност по вътрешни болести и по ендокринология и обменни заболявания. Специализира в Мюнхен и Рим. Автор е на над 200 статии, обзори, глави от учебници по ендокринология, включително и на монографията „Климактериум у мъжа?“. Има научни интереси в областта на репродуктивната ендокринология, андрологията и невроендокринология, специалист е в областта на заболявания на тестисите, полова слабост, преждевременна еякулация и нарушения на ерекцията, заболявания на щитовидната жлеза, прекомерно окосмяване, нарушения на пубертета у момчета и момичета, болести на хипофизата и на надбъбречните жлези, захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром.

Проф. Куманов е член на Европейската академия по андрология, Европейската невроендокринна асоциация (ENEA), Европейското дружество по ендокринология (ESE), Американската Асоциация на Клиничните Ендокринолози.
За консултациите на проф. Куманов в Плевен е необходимо предварително записване на тел. 064/ 804 790 – Регистратура.

Прочетете също:

При съобщени 11 506 теста 1 336 са положителни за коронавирус

За изминалите 24 часа се съобщава за 1 336 новодоказани случая на коронавирус в страната, ...