Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС: За мен Плевен е кауза

Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС: За мен Плевен е кауза

За мен е  изключителна чест, решението на ръководството на ДПС да бъда водач на листата в Плевен. Това каза Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС в Плевен, след като Движението регистрира листата си в РИК – Плевен.

Тя определи предстоящите избори като много важни както за България, така и за ДПС, защото искат да получат такова доверие  от избирателите,  с което да участват активно в конструирането на стабилно управление, което ще решава истински проблемите, които стоят пред страната. „Лично за мен Плевен е  кауза. Влизаме с амбицията да направим два мандата в Плевен”, заяви Велислава Кръстева.

Велислава Кръстева каза , че ще водят кампания с много срещи, защото „решението за това как искаме да живеем, за това какво  искаме да се случи и какво очакваме от следващото управление е въпрос на личен разговор с всеки един от нашите избиратели”.

„Затова сме отбор, затова  в кампанията ще бъдем всички. Листата ни в Плевен е чудесна. В нея втори е  досегашният депутат Митхат Метин, на чийто опит аз разчитам много.  След него е областният председател  – Енгин Кючук.  В листата има млади хора, хора с опит и млади сърца, и с кауза за  едно по-добро бъдеще и за спасение на България от  ситуацията, в която се намира”, изтъкна Кръстева.

ДПС регистрира пълна листа в Плевен. В нея има баланс на участието на жени и на представители на младежката организация на ДПС

На въпрос как вижда кампанията на фона на напрежението, което се нагнети още в началото й,  Велислава Кръстева отговори, че от ДПС не веднъж са били камбаната, че езикът на омразата и нетолерантността, нетърпимостта са национален проблем, който застрашава бъдещето на България.  „Всички български граждани имат нужда от промяна, всички много се умориха от противопоставяне, агресия, от популизъм и от лъжите. Затова кампанията на ДПС ще бъде  позитивна”, заяви Велислава Кръстева.

Прочетете също:

Засилен интерес към кампанията „Нуждаем се от здравни грижи и утре“ в Плевен

Студенти и ученици от Плевен се включиха в кампанията „Нуждаем се от здравни грижи и ...