Акценти
Начало / Култура / Благотворителен концерт тази вечер в Летния събира средства за лечение на пожарникар

Благотворителен концерт тази вечер в Летния събира средства за лечение на пожарникар

Тази вечер в Летния театър в прак „Кайлъка“ в  Плевен ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Тихомир Димитров Кръстев – старши пожарникар в СД на СДПБЗН. Началото е от 19 часа. Организатор е МВР – Плевен по предложение на директора на СДПБЗН. Благотворителният концерт е под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов.

В концерта участие ще вземат Стефани Славчева, Марина Бадева, Дани Георгиев, Рая Желева, Никол Николаева, Стелиян Цветанов, Ива Цветанова, фолклорен ансамбъл „Мизия“, вокална група „Росна китка“и Школа по спортни танци „Зорая“.

Дарени средства могат да бъдат превеждани по откритата банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95

Тихомир Димитров Кръстев 

Тихомир Димитров Кръстев е постъпил на работа в системата на МВР през 1981 година. В кариерното си развитие е заемал длъжностите старши пожарникар, командир на отделение, командир на екип – като в различните степени е преназначаван. Награждаван е многократно – „Отличник на МВР – 1986“, „Писмена похвала за постигнати високи резултати и конкретен личен принос при изпълнение на служебните си задължения“ – 2016 година. Повишаван е в длъжности и звания. Преди година след заболяване от амиотрофична склероза старши пожарникар Тихомир Кръстев започва да губи сили. Той се нуждае от подкрепа. Лечението е скъпо и семейството няма да успее да се справи само.

„Да направим добро!“ Заедно….!!!

Прочетете също:

Мeдицински университет – Плевен е отличен с награда за внедрени иновативни технологии за 2021 година

Годишното отличие за внедрени иновативни технологии за 2021 година бе присъдено на проф. д-р Добромир ...