Начало / Последни новини / Баскетболният Спартак започна подготовка

Баскетболният Спартак започна подготовка

Спартак /Плевен/ стартира подготовката си за новия сезон с девет баскетболисти. Първото занимание на тима на Александър Дяковски се проведе снощи в парк “Кайлъка”, пише на фейсбук страницата на тима. В състава бяха новите попълнения Николай Върбанов и Радослав Кочев. Тук са и бившите спартаковци Тодор Тодоров, Цветослав Острев и Денислав Вутев. От селекцията от миналия сезон остават Константин Коев, Николай Маринов, юношите Михаил Цонков и Даниел Диков.

Днес с отбора тренировки ще започне и другото ново попълнение Никола Ангелов, който вече е в Плевен. В първото занимание не се включи единствено Радослав Кочев, който e с лека травма, но се очаква до няколко дни той да е напълно здрав.

Подготовка на Спартак ще премине изцяло в Плевен. Планират се 6-7 контроли с български съперници. Точните дати обаче тепърва ще се уточняват, тъй като зала “Балканстрой” все още е в ремонт. На този етап плевенчани ще използват залата на Медицинския университет, като ще се готвят и във фитнеса и на градския стадион.

И тази година в Плевен ще организират турнира за Купата на града, но повече яснота около него ще има в бъдеще.

Снимка: БК Спартак Плевен – фейсбук

Прочетете също:

В Плевен започна третото издание на фестивала „Шарено петле”

Днес паркът на Регионалният исторически музей беше изпълнен с детска глъч. Малчуганите и техните родители ...