Начало / Политика / Александър Печеняков избран за председател на БСП в Долна Митрополия

Александър Печеняков избран за председател на БСП в Долна Митрополия

Първата общинска отчетно-изборна конференция на социалистите в Плевенска област се проведе в община Долна Митрополия. Между трима кандидати, за председател на първи тур е избран Александър Печеняков, който беше два мандата кмет на Долна Митрополия.

Сред приоритетите си новоизбраният председател поставя възстановяването на Военновъздушното училище в Долна Митрополия, активиране на работата по Дунавската стратегия и запазване на социалните придобивки, които той като кмет и екипът му са успели да постигнат. Става дума за продължаване на ремонта на училищата на територията на община Долна Митрополия, грижа за възрастните хора и поддържане на социалния патронаж. Като важна задача Печеняков откроява да не позволят закриването на отделението за спешна помощ, каквито намерения имало от страна на управляващите в момента.

Разбира се като първа, основна задача председателят на Общинския съвет на БСП в Долна Митрополия  поставя дейността на местната структура в подкрепа на проекта „Белене” чрез участие във всички инициативи, които ще бъдат организирани – подписки за референдум за АЕЦ Белене и протестни митинги в Плевен и София.

Прочетете също:

Към 17 часа: Близо 40% избирателна активност в област Плевен

39.89% избирателна активност към 17 часа в област Плевен отчитат от РИК – Плевен. Към ...