Начало / Култура / До дни е прослушването за новата детска вокална група „Арлекино“

До дни е прослушването за новата детска вокална група „Арлекино“

 

читалище Съгласие

Сформира се детска вокална група „Арлекино“, припомнят от читалище „Съгласие“. Тя се създава по идея на НЧ „Съгласие 1869” и със съдействието на едни от най-изявените професионалисти в Плевен. Артистичен директор е Максим Горанов, художествен ръководител – Анелия Дечева, вокален педагог – Виолета Боянова. Прослушването ще бъде на 6 февруари, петък, от 17.30 часа на сцена „Фоайе“ на читалището. Предложението е насочено към всички млади таланти  от I  до XII клас.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: I-IV и V-IX клас. Учениците от X-XII клас могат да участват в прослушването като индивидуални изпълнители.

Участието изисква представяне на една песен, изпълнена без съпровод или със СD.

За контакти и записване за прослушването:  е-mail: [email protected]; Читалище  „Съгласие 1869”: 064 824242; Анелия Дечева: 0879 911202; Максим Горанов: 0888532981; Виолета Боянова: 0897991385

Група „Арлекино” ще включва изпълнения на поп и рок музика; микрофонна техника; ценично поведение; индивидуална работа със солови изпълнители; записи в музикално студио; участия в радио програми; подготовка за участия в музикални конкурси, фестивали и телевизионни реалита. Стефан Диомов вече е предоставил безплатно свои синбеци на негови песни и аранжименти на кавъри. Преговори се водят и с Хайгашод Агасян.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...