Акценти
Начало / Култура / 8-годишният математик Виктор спечели таблет от томболата на балета „Приказка за Пепеляшка”

8-годишният математик Виктор спечели таблет от томболата на балета „Приказка за Пепеляшка”

IMG_9034Виктор таблет

Виктор Калоянов Ванев, на 8 г., от 1а клас от НУ „Патриарх Евтимий” – Плевен е 4 000-ия зрител на балетния спектакъл „Приказка за Пепеляшка” и това му спечели чисто нов таблет. Името на Виктор беше изтеглено чрез жребий и късметлийско се оказа неговото място 2 на ред 1 в зала „Емил Димитров” на читалище „Съгласие”.

IMG_9029пепеляшка

Наградата му връчи зам.-кметът Стефан Петков.  „С радост връчвам наградата на 4000-ия зрител на балетния спектакъл. Пожелавам награди да има и за 5000-ия, и за 10 000-ия зрител”, каза той при награждаването на Виктор.

7-годишният Виктор е сред отличниците в 1 а клас. Наскоро се е класирал отлично, с максимален брой точки, в състезанието „Математическо кенгуру” и в понеделник ще участва във финалния му кръг. А утре ще се включи във Великденско математическо състезание. Това се оказа, че е третият му таблет.

Спектакълът „Приказка за Пепеляшка“ е продукция на Балетната школа при читалище „Съгласие“, което осигури наградата,  и е съвместен проект с Община Плевен.

Следващите представления на „Приказка за Пепеляшка” ще бъдат на 27.04. (понеделник) от 10.00 ч. и на 28.04. (вторник) от 10.00 ч. Билети се продават в същия ден на касата при читалище “Съгласие 1869″.

IMG_9026Пепеляшка

Прочетете също:

Емблематична сграда в Плевен ще бъде осветена в цветове по повод две предстоящи прояви

Фасадата на една от емблематичните сгради в Плевен – Галерия Дарение „Колекция Светлин Русев”, ще ...