Акценти
Начало / Крими / Четирима пребиха и ограбиха глухоням работник на бензиностанция в Гулянци

Четирима пребиха и ограбиха глухоням работник на бензиностанция в Гулянци

 Гулянци

Четирима пребиха и ограбиха глухоням работник на бензиностанция в Гулянци, информират от полицията в Плевен. На 2 март в 19.40 часа в РУП – Гулянци 37-годишният от Долна Митрополия отишъл с видими следи от нанесен побой в областта на главата. Мъжът е глухоням и с мимики и жестове обяснил, че му е нанесен побой и е ограбен. Полицаите са установили, че пострадалият е продавач-консултант на бензиностанция в град Гулянци. По време на работа непознат му е нанесъл удар с твърд предмет в тилната част на главата и той изгубил съзнание. В последствие разбрал, че са му отнети 200 лева и мобилен телефон „Сони експирия“ със Сим карта.

От проведените оперативни действия е установено, че извършители на деянието са 21-годишен, 19-годишен и 26-годишен – и тримата от Гулянци, и 20-годишен от село Брест. Мобилният апарат е открит, предаден е с протокол за доброволно предаване и се намира на съхранение в РУП – Гулянци. Трима от грабителите са разпитани пред съдия на Окръжен съд  – Плевен, и са направили пълни самопризнания.  По престъплението работа продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...