Акценти
Начало / Образование / 25-годишен юбилей отбелязва ДФСГ „Интелект“ с поредица от инициативи

25-годишен юбилей отбелязва ДФСГ „Интелект“ с поредица от инициативи

ДФСГ-Интелект

По повод отбелязване на 25-тата годишнина от основаването на гимназията, в ДФСГ „Интелект“ подготвят поредица от инициатив, които ще продължат през цялата седмица от 4 до 11 май. Те ще започнат със състезанието „Аз обичам България“ в понеделник, 4 май. В него ще се включат ученици от 9-ти клас, а във вторник е дебатът на единайсетокласниците на тема „За или против обучението в чужбина“.

Традиционният общоучилищен панаир на бизнес проекти под наслов „Знаем, можем, правим“ ще се състои в четвъртък и ще предложи идеи за успешен бизнес на повече от 10 компании.

Ученици, учители и общественици от различни поколения, допринесли за просперитета на ДФСГ „Интелект“ ще вдигнат наздравица на „Среща на поколенията“ в ресторант „Ростов“ на 8 май, а тържественият концерт е точно на празника на училището – 11 май от 9:30 в ДКТ „Иван Радоев“.

Предстои седмица, изпълнена с емоции и много настроение на едно българско училище, което работи вече 25 години, подчинявайки всичко на девиза „Не за училището, за живота учим ние“, казва директорът на гимназията Емил Райков.

Прочетете също:

Представяне на професионалните умения  – иновативно, креативно и емоционално

Националната програма на МОН  “Иновации в действие” дава възможност за обмен на идеи и иновативни ...