Акценти
Начало / Последни новини / Шампионите си за 2017 награди плевенският клуб „Спартак 14”

Шампионите си за 2017 награди плевенският клуб „Спартак 14”

Шотокан карате клуб „Спартак 14“ организира тържествено награждаване на шампионите за 2017 г. и отбеляза пет години от създаването си. Събитието се проведе в плевенската зала „Катя Попова“ и предложи много положителни емоции за присъстващите деца, родители и приятели на клуба.

„Благодаря на съдбата, че ни дава възможност да познаваме и работим с такива уникални деца, които като пораснат стават достойни за уважение личности. Всички ние знаем най-важният урок на спорта, който им даваме – с труд и постоянство всичко се постига! А техните резултати говорят сами за това. Благодаря на всички наши родители, които неуморно в студ и жега, изтърпявайки нашите отклонения от графика, години наред посвещават голяма част от свободното си време, водейки децата в спортната зала, за да им дадат възможност да се развиват като спортисти и като личности“, обърна се към присъстващите президентът на „Спартак 14“ Милена Кирниколова.

Клуб „Спартак 14“ е един от най-активните членове на Българската федерация шотокан карате-до (БФШК), чийто състезатели при подрастващите ежегодно грабват престижни отличия от европейски и световни първенства. Десетки бяха отличените по време на церемонията.

Празникът на клуба премина с много музика, танци, акробатика и демонстрация на карат. Водеща на проявата бе чаровната актриса от Плевен Ива Николова.

Официални гости на събитието бяха Атанас Кършев – гл. експерт на ММС за област Плевен, Поля Маринова – управител на ОФ „Жилфонд“, Тони Вашков – експерт в Отдел „Младежки дейности, спорт и туризъм“ към Община Плевен, Рени Кръстева – директор на НУ „Патриарх Евтимий“, Пламен Георгиев – директор на СУ „Георги Бенковски“ и други.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...