Начало / Общество / Четирима ученици от Плевен сред номинираните в „Клуб 2016”

Четирима ученици от Плевен сред номинираните в „Клуб 2016”

Четирима плевенски ученици са сред номинираните в „Клуб 2016” на Фондация „Димитър Бербатов“.

До този момент в проекта „Успелите деца на България“ от град Плевен са одобрени Симеон Янев – 9 клас в СУ „Иван Вазов” в област Спорт –  триатлон; Елизабет Захариева – 4 клас, ПГПЧЕ в област Изкуство – поп пеене; Ани Георгиева – 4 клас, СУ „П.Яворов” в област Наука – математика и Чавдар Лалов, който е номиниран в две области – Наука с математика и Изкуство с литература.

Последният срок за номинации е 10 февруари, до 17 часа.

Наградените във всяка област ще бъдат избрани от жури, което включва представители на Фондация „Димитър Бербатов” и експерти от всяка област.  Със стипендия от фондацията ще бъдат наградени общо 9 деца от български училища в страната: по три във всяка област на изява и в нея – по едно във всяка възрастова група (от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас).

С почетни отличия ще бъдат отличени участници в благотворителни инициативи и педагог на годината.

Всички деца, които попаднат в КЛУБ 2016, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в алманаха „Успелите деца на България“, който Фондация „Димитър Бербатов“ ще издаде и за 2016 година.

Награждаването ще се извърши на официална церемония прeз 2017 г., на която ще присъства Димитър Бербатов. Датата ще бъде обявена допълнително.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...