Акценти
Начало / Политика / Цветанов и Фандъкова избрани за заместник-председатели на ГЕРБ

Цветанов и Фандъкова избрани за заместник-председатели на ГЕРБ

ГЕРБ

Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов са избрани за заместник-председатели на партия ГЕРБ, съобщи Агенция “Фокус”. Тримата са избрани с 1101 гласа „за“, без против и въздържал се. Те бяха предложени за заместник-председатели от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който единодушно  е преизбран на поста си.

Днес в София се провежда третото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ. Във форума участват членове на партията, кметове, общински съветници, евродепутати от ГЕРБ, дипломати. Избор на ново ръководство на ГЕРБ и промяна в устава на партията – това са най-важните точки в дневния ред на националната конференция на ГЕРБ.

Новата Изпълнителна комисия на партията се състои от лидера на партията, тримата му заместници и още 8 изявени партийци. Сред тях са Румяна Бъчварова, Менда Стоянова и Цецка Цачева, които досега не бяха в изпълнителното бюро. В него са още Томислав Дончев, Красимир Велчев, Живко Тодоров, Пламен Нунев.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...