Начало / Последни новини / Футболистите на Спартак започват зимна подготовка в края на следващата седмицата
Снимка: sportal.bg

Футболистите на Спартак започват зимна подготовка в края на следващата седмицата

На 15 януари, петък, Спартак започва зимната си подготовка, съобщават от клуба. Отборът ще бъде воден от старши-треньорът Роберт Петров, а негов нов помощник ще е Георги Мечечиев.

Първата контрола за годината на момчетата на Роберт Петров ще е от Турнира  „POMORIE CUP 2016“ – 6-13 февруари. Нашите футболисти ще гостуват на Поморие и Нефтохимик. Спартак има договорени още две контроли – с ЦСКА и Славия, но датата и мястото на провеждането им още не са уточнени.

Новата година Спартак Плевен започва с осем напуснали играчи. Стефан Христов преминава в Етър, Васил Шопов – в Литекс, а Пламен Тенев се връща в Берое. Отбора напускат още  Малин Орлинов, Антони Иванов, Живко Господинов, Богомил Христов , Пламен Илиев, Иван Дянков.

Сред новите имена в отбора се спряга това на Иво Иванов, чието завърщане е почти сигурно. В Спартак ще заиграят и част от бившите му играчи, които бяха в клубове в региона. Очаква се и ново попълнение от двама футболисти от Банско и играчи от водещите отбори във „В” групите.

Източник: spartak-pleven.bg

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...