Акценти
Начало / Любопитно / Утре ни очаква топло време с лека облачност

Утре ни очаква топло време с лека облачност

През нощта ще преобладава ясно, а утре – слънчево време. Ще има и временни увеличения на облачността, но ще остане без валеж. В часовете около и след пладне ще духа слаб, в югоизточните райони – до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 30°.

За Плевен днес синоптиците прогнозират, че максималните температури ще са около 29 градуса, а минималните около 17, информират от Националния институт по метеорология и хидрология – БАН. Атмосферното налягане ще се понижава и ще е малко по-ниско от средното за септември.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове. Ще се задържи почти без валеж. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 12°.

Над Черноморието преди обяд ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи не се очакват. Максимални температури на въздуха 26°-27°, температурата на морската вода е около 25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...